Strategi & forretningsudvikling

SKAL VI TAGE DIN VIRKSOMHED til NYE højder
Læs merekontakt os

START rejsen allerede i dag

Book et gratis inspirationsmøde

Forløs virksomhedens potentiale - Mælkebøtten spreder sine frø

DU SKAL IKKE NØJES – SKAB EN VINDENDE ORGANISATION

Forløs virksomhedens potentiale
– få nye øjne på strategien og virksomhedens mål

Opdag hvordan innovative strategier og nye perspektiver kan forvandle din virksomheds mål og resultater. Med New Way Consulting som din partner, dykker vi dybt ned i din virksomheds kerne for at forstå og frigøre det sande potentiale. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der ikke bare matcher, men overgår dine forventninger.

Gennem en kombination af dybdegående analyse, kreativ tænkning og ekspertise, skaber vi sammen en stærk, bæredygtig vej fremad. Lad os sammen sætte nye standarder for succes og vækst i din virksomhed.

FORRETNINGSPLAN

Lad os lægge en plan for udviklingen af din virksomhed

Skab fundamentet for din virksomheds fremtidige succes med en skræddersyet forretningsplan fra New Way Consulting. Vores ekspertise i strategisk forretningsudvikling sikrer, at vi forstår din virksomheds unikke behov og potentialer. Vi arbejder tæt sammen med dig for at udvikle en omfattende plan, der adresserer alle nøgleområder – fra markedsanalyse til vækststrategier. Vores tilgang er baseret på dyb indsigt og innovativ tænkning, hvilket garanterer en plan, der ikke bare er realistisk, men også ambitiøs og tilpasset fremtidens udfordringer.

  • Individuelt tilpasset forretningsstrategi
  • Dybdegående markeds- og konkurrentanalyse
  • Handlingsplan for bæredygtig vækst og innovation
  • Salgsmodning frem mod salg eller generationsskifte
  • Bestyrelsesarbejde
Forretningsplan, strategisk udvikling, teamwork

VORES FoRRETNINGSOMRÅDER

vi sætter retningen og hjælper DIG med at implementere forandringerne

Strategi og forretningsudvikling

Ledelse og organisation

salg og markedsføring

ejerskifte & salgsmodning

medarbejdere og hr

økonomistyring og finansiering

Bestyrelsesarbejde

SÅDAN ARBEJDER VI

Dette kan vi gøre for dig!

Hos New Way Consulting er vores tilgang til forretningsudvikling både omfattende og skræddersyet. Vi starter med en grundig analyse af din virksomhed og et dybtgående kig på markedet, for at forstå dine unikke udfordringer og muligheder. Dernæst udvikler vi en strategisk retning, der bygger på dine interne styrker, for at sikre bæredygtig vækst og konkurrencefordel.

Vores team arbejder tæt sammen med dig for at fremme innovation og udvikle forretningen, ved at omsætte nye ideer til levedygtige strategier. Endelig skaber vi detaljerede handlingsplaner med klare KPI’er og strategikort, der sikrer, at du kan måle fremskridt og opnå dine mål.

Analyse af virksomhed & indsigt i markedET

Beslutninger skal træffes på et oplyst grundlag. Hvad er virksomhedens situation og hvordan udvikler markedet sig de kommende år.

Strategisk retning og interne styrker

Den strategiske retning skal bygge på de interne styrker gennem involvering af nøglemedarbejdere på strategiske seancer.

Innovation OG UDVIKLING AF FORRETNINGEN

Er der behov for nytænkning, innovation af forretningsområdet eller et en ny forretningsmodel?

handlingsplaner med kpi og strategikort

Strategiske initiativer kræver gode planer med grundig opfølgning. Vi arbejder med strategikort og KPI’er.

Herfra kommer vores erfaringer

Skab din egne muligheder og grib chancerne

Jeg har som bestyrelsesformand, konsulent og ejerleder arbejdet med udnyttelse af strategiske muligheder i markedet. Nogle markeder udvikler sig hurtigt eller udsættes for disruption. Andre er mere langsigtede. Uanset hvad så er der muligheder for at skille sig ud i markedet, hvis blot man har viden, overblik og modet til at føre handlingerne ud i livet.

Skal vi undersøge mulighederne?


New Way Consulting - basic logo negativ

Bjørnholms Alle 22
8260 Viby J
tlf. +45 9156 4700
info@newway.dk

New Way Consulting skaber vindende virksomheder, som løbende tilpasser sig markedet og kundernes behov. Vi arbejder med strategi- og forretningsudvikling, ledelsesudvikling og strategiske forandringer gennem strukturerede processer.

Vi ved, at strategier kun er tanker indtil de eksekveres af de mennesker, som driver organisationen. Skal der skabes vækst og god performance i virksomheden kræver det en organisation med gensidig tillid og respekt.

Steen Lykke Rasmussen & Jan Tanderup Petersen