Turnaround og finance

vi hjælper dig med EN NY retning

 

Vores viden og erfaring om turnaround og finansiering transformerer virksomheder i krise. Vi analyserer, restrukturerer og sikrer finansiering for en bæredygtig og værdifuld fremtid.

Book møde

strategiske specialer

Det er svært at tænke klart, når man har ryggen mod muren!

I vanskelige tider er en nøje budgettering afgørende. Vi analyserer din økonomi, prioriterer ressourcer og sikrer, at du har den nødvendige kapital. Likviditetsstyring og kapitalberedskab er centrale elementer i vores tilgang for at forhindre yderligere likviditetsproblemer. Vores erfaring med turnaround hjælper dig med at genoprette din virksomhed midt i en krise. Vi faciliterer rekonstruktion og genopbygning ved at identificere og håndtere problemområder bl.a. i dialog med kreditorer og banker. Sammen fastlægger vi en ny bæredygtig strategi for en levedygtig fremtid.

REALISTISK BUDGETTERING ER GRUNDLAGET

En realistisk budgettering danner grundlaget for økonomisk stabilitet og strategisk planlægning i enhver virksomhedssituation. Ikke mindst lige før og efter en større krise.

Likviditetstyring og kapitalberedskab

Vi sikrer, at din virksomhed har effektiv likviditetsstyring og tilstrækkeligt kapitalberedskab til at håndtere uforudsete udfordringer og muligheder.

Turnaround af virksomhed i krise

I en krisesituation træder vores erfarne team til handling. Vi gennemfører en grundig analyse, identificerer problemområder, og udvikler en strategisk turnaround-plan. Ved at fokusere på omstrukturering, omkostningsreduktion og effektivisering, guider vi din virksomhed mod en levedygtig fremtid.

Rekonstruktion og genopbygning

Vi faciliterer en effektiv rekonstruktion ved at identificere og løse nøgleproblemer. Gennem omstrukturering, ressourceoptimering og forandringsledelse skaber vi grundlaget for din virksomheds genopbygning og bæredygtig vækst.

fastlæggelse af bæredygtig strategi

Vi arbejder sammen med dig for at definere en bæredygtig strategi, der sikrer din virksomheds langsigtede succes og vækst.

Processen

Involvering og entusiasme

HvAD GØr vi?

Vi starter med en omfattende analyse, identificerer problemområder og udvikler en skræddersyet handlingsplan. Vi gennemfører nødvendige ændringer, overvåger fremskridt og sikrer, at din virksomhed bevæger sig mod en levedygtig fremtid.

Strategiske planlægning

Vi fokuserer på nøglen til turnaround- nemlig realistisk strategisk planlægning. Vores tilgang omfatter omstrukturering, prioritering og fastlægning af præcise mål for at bringe din virksomhed på rette spor enten alene eller sammen med en investor.

Implementering & overblik

Vi sikrer effektiv implementering af strategien med kontinuerligt overblik og justeringer. Vores fokus er på realiserbarhed og klare resultater, der driver forretningens vækst og genopbygning af dens fundament.

Udvalgte artikler

Viden og værktøjer

Turnaround kræver likviditet

En rekonstruktion kræver gode nerver og megen energi!

At gennemføre en rekonstruktion eller turnaround er ikke for personer med flossede nerver. Det er en balancegang med foden på bremsen og speederen samtidig. Det kræver tydelig kommunikation og klare retningslinjer, hvor alle interessenter kan se potentiale og vejen til en bedre fremtid.

SMV:PRO pakkeløsning

Få tilskud til en rådgiverpakke

Med Rådgiverpakken om strategi og organisationsudvikling får du hjælp til at arbejde med strategi og opstilling af mål baseret på en analyse af din virksomheds ressourcer, markedsforhold og konkurrencesituation.

Du kan ansøge om at få 50% i tilskud

Skal vi mødes?


New Way Consulting - basic logo negativ

Bjørnholms Alle 22
8260 Viby J

+45 91 56 47 00
info@NEWWAY.DK