Ledelse og organisation

vi hjælper dig med LEDELSE

 

Styrk din ledelse og organisation med skræddersyet rådgivning og strategier. Vi driver forandringer og forbedrer resultater sammen med dig.

Book møde

strategiske specialer

Få det bedste ud af dine medarbejdere

Optimer din organisation og ledelse sammen med os. Vi hjælper med at etablere en stærk bestyrelse, som skaber strategisk, taktisk og operationel forankring  i organisationen.

Vores løsninger omfatter rekruttering og fastholdelse af dygtige medarbejdere, samt udvikling af en stærk employer branding og effektiv onboarding-proces. Vi forstår samt involverer persontyper og adfærdsmønstre for at skabe bedre teamarbejde og ledelse. Sammen skaber vi en effektiv og engageret arbejdsstyrke, der styrker din virksomheds succes.

etablering af bestyrelse

Skab en stærk bestyrelse med nøje udvalgte medlemmer, der bringer værdifuld ekspertise og ledelseserfaring til din virksomhed.

Strategisk, taktisk og operationel forankring

Vi hjælper med at skabe sammenhæng mellem strategi og daglig drift. Vores tilgang sikrer, at organisationen forstår, accepterer og udfører strategiske mål på alle niveauer, hvilket øger effektiviteten og leveringsevnen.

rekruttering og fastholdelse af medarbejdere

Vi hjælper med at tiltrække og fastholde top-talenter gennem målrettet rekruttering, trivselsfremmende initiativer og professionel udvikling. En engageret arbejdsstyrke er nøglen til virksomhedens succes.

Employer branding og onboarding af medarbejdere

Vi skaber employer branding, der tiltrækker talenter og onboarding-processer der sikrer, at nye medarbejdere hurtigt bliver produktive, hvilket skaber en positiv arbejdskultur.

persontyper og adfærd

Forstå persontyper og deres adfærd for styrke teamarbejde og en ledelsesform, der matcher medarbejdernes styrker og ønskede trivsel.

Processen

Involvering og entusiasme

Hvor gør vi?

Vi kombinerer ledelsesrådgivning, organisationsanalyse og skræddersyede løsninger. Vi faciliterer forandringer og optimerer for bedre resultater.

ORGANISATORISK planlægning

Vi udvikler strategiske planer, der omfatter organisatoriske strukturer og processer som fremmer en god kultur. Vores mål er at skabe en effektiv og agil organisation, som er klar til fremtidens udfordringer.

Implementering & overblik

Vi sikrer effektiv implementering af strategien med kontinuerligt overblik og justeringer. Vores fokus er på realiserbarhed og klare resultater, der driver forretningens vækst.

Udvalgte artikler

Viden og værktøjer

LEDELSE GENNEM MENNESKER

Du kan ikke lede andre, hvis du ikke forstår dig selv!

Ledelse er en spændende og kompleks størrelse, som grundlæggende starter med at du forstår dig selv og din adfærd – både dine styrker og svagheder i samspillet med andre.

Mit speciale på Henley Business School i London fokuserede på ledelse i ejerledede virksomheder.

SMV:PRO pakkeløsning

Få tilskud til en rådgiverpakke

Med Rådgiverpakken om strategi og organisationsudvikling får du hjælp til at arbejde med strategi og opstilling af mål baseret på en analyse af din virksomheds ressourcer, markedsforhold og konkurrencesituation.

Du kan ansøge om at få 50% i tilskud

Skal vi mødes?


New Way Consulting - basic logo negativ

Bjørnholms Alle 22
8260 Viby J

+45 91 56 47 00
info@NEWWAY.DK