STRATEGI- OG FORRETNINGSUVIKLING

vi hjælper dig med retningen

 

Udvikl din virksomheds strategi med New Way Consulting. Vi tilbyder skræddersyede løsninger for at styrke din forretning og sikre vækst.

Book møde

strategiske specialer

Udvikling er bedre end afvikling

Med New Way Consulting som din strategipartner, sikrer du, at din virksomheds udvikling altid er et skridt foran. Vores specialiserede tilgang fokuserer på at optimere og innovere din forretningsstrategi, så du opnår varige resultater.

Vi arbejder tæt sammen med dig for at identificere og implementere de bedste strategier, der passer til din virksomheds unikke behov og mål. Vores eksperter hjælper med at transformere udfordringer til muligheder og sikre en stærk fremtid for din forretning.

Segmentering og PROFITABLE målgrupper

Fokuser på de rette kunder med præcis segmentering og målgruppeanalyse.

Udvikling af forretningsplanen

Udvikl en robust forretningsplan, der baner vejen for din virksomheds fremtid. Med fokus på innovation, realistiske mål og klar strategi, sikrer vi din succes.

Opdateret forretningsmodel og skalerbarhed

Revitaliser din forretningsmodel for øget skalerbarhed, kundebehov og markedsrelevans. Vi hjælper med at tilpasse og optimere forretningsmodellen til bæredygtig vækst.

Go-to market strategi

Effektiviser din markedslancering af nye produkter med en målrettet go-to market strategi for maksimal indvirkning og skabelse af succes.

Workshops om strategi

Vi faciliteter strategi-workshops for at finjustere og udvikle din virksomheds fremtidige retning og mål.

Processen

Involvering og entusiasme

Hvad gør vi?

Vi engagerer nøglepersoner i en grundig proces, hvor vi sammen udvikler og implementerer skræddersyede strategier, der fremmer vækst, innovation og konkurrenceevne i din virksomhed.

Strategisk planlægning

I vores strategiske planlægning kombinerer vi dybdegående markedsanalyse med din virksomheds visioner og mål, for at skabe en robust og fremtidsorienteret plan.

Implementering & overblik

Vi sikrer effektiv implementering af strategien med kontinuerligt overblik og justeringer. Vores fokus er på realiserbarhed og klare resultater, der driver forretningens vækst.

Udvalgte artikler

Viden og værktøjer

Vores mindset

Skil dig ud fra konkurrenterne

Strategi- og forretningsudvikling har altid været en del af mit DNA. Gennem en omfattende teoretisk og praktisk platform kan jeg udvikle nye strategier, så en virksomhed skiller sig ud fra konkurrenterne. En tydelig profil, præcis kommunikation, engagerede medarbejdere og et stærkt tilbud til markedet er grund elementerne i et stærk strategi.

 

SMV:PRO pakkeløsning

Få tilskud til en rådgiverpakke

Med Rådgiverpakken om strategi og organisationsudvikling får du hjælp til at arbejde med strategi og opstilling af mål baseret på en analyse af din virksomheds ressourcer, markedsforhold og konkurrencesituation.

Du kan ansøge om at få 50% i tilskud

Professionel rådgivning og sparring

Få hjælpe til at finde tilbage til kerne af forretningen!

Styr på din strategi - Find dine core values

Som konsulenter oplever vi ofte et behov for, at virksomheder som er vokset op igennem 90’erne, 00’erne og begyndelsen af 10’erne har brug for at finde tilbage til kernen. Det kræver, at vi fjerner kompleksitet i forhold at udvikle en ny forretningsmodel, som via en fokuseret indsats kan skabe ny vækst gennem intensiv fokusering.

Baseret på erfaringer gennem drift af egne og andres virksomheder har vi fundet et fællesskab, hvor vi kan optimere virksomheder. Vores værktøjer sikrer at virksomhederne håndterer respekt og tillid, hvilket gør dagligdagen mere strømlinet og forandringerne lykkedes. Vi tænker meget i Blue Ocean tankegangen, som søger differentiering. Virksomhederne bliver i stand til at være på den rigtige vej – og ofte er det “The New Way“.

Baggrunden for at inddrage en konsulent fra New Way Consulting kan være mange, men oftest er det virksomhedens ledelse eller bestyrelse, som initierer dette:

  • Der ønskes en sparringspartner som kan sikre, at alle relevante strategiske aspekter bliver berørt, således at der som resultat foreligger en konkret handlingsplan
  • Der ønskes inddragelse af relevante medarbejdere i processen for derved at få et bedre beslutningsgrundlag for udformningen af strategien
  • Der ønskes ny inspiration fra andre virksomheder eller brancher, for gennem konstruktivt samarbejde at skabe nye koncepter og strategier for opbygning af fremtidens virksomhed med en stærk forretningsmodel.

 

Ring straks til New Way Consulting

Skal vi mødes?


New Way Consulting - basic logo negativ

Bjørnholms Alle 22
8260 Viby J

+45 91 56 47 00
info@NEWWAY.DK