Ejerskifte og salgsmodning

vi hjælper dig med at give nøglen videre

 

Vi faciliterer en smidig overgang ved ejerskifte og forbereder din virksomhed til salg. Du får støtte til at optimere værdien og sikre en god overdragelse.

Book møde

strategiske specialer

Gør din virksomhed attraktiv for potentielle købere

Øg din virksomheds appel til potentielle købere med vores omfattende salgsmodningsproces. Vi starter med en professionel værdiansættelse af din virksomhed, og herfra rådgiver vi om forskellige ejerskiftemodeller, der passer til dine behov, mål og tidshorisont.

Vores erfaring i salgsmodning sikrer, at din virksomhed præsenteres bedst muligt for potentielle købere, når selve salgsaktiviteten starter. Vi understøtter også generationsskifte, og fokuserer på at skabe værditilvækst ved at forbedre virksomhedens markedsposition og øger dens salgsværdi.

VÆRDIANSÆTTELSE AF VIRKSOMHEDER

Professionel værdiansættelse skal fastslå din virksomheds aktuelle og reelle markedsværdi og styrke dens salgspotentiale.

Vurdering af Ejerskiftemodeller

Udforsk forskellige ejerskiftemodeller for udarbejdelse af en skræddersyet strategi for virksomhedens overgang til ny ejer. Vi rådgiver om alt fra MBO, MBI til familieoverdragelse, og sikrer en glidende og strategisk ejerskifteproces.

Langsigtet salgsmodning betaler sig

Invester i langsigtet salgsmodning for at maksimere din virksomheds salgsværdi. Gennem strategisk planlægning, optimering af drift og forbedring af finansielle indikatorer, styrker vi din virksomheds attraktivitet og markedsværdi.

FORBEREDELSE AF generationsskifte

Effektiv forberedelse af generationsskifte sikrer en problemfri overdragelse. Vi hjælper med planlægning, værdiansættelse og støtter overgangen for en bæredygtig fremtid for din virksomhed uanset om det er inden for familien eller til personer udenfor.

værditilvækst

Optimér din virksomhed for salg og skab værditilvækst med målrettet salgsmodning og strategisk forbedring.

Processen

Involvering og entusiasme

Hvor GØr vi?

Vores salgsmodningsproces omfatter detaljeret analyse og optimering af din virksomheds nøgleområder. Vi fokuserer på finansielle strukturer, operationelle processer og markedspositionering for at maksimere salgsværdien.

Strategiske planlægning

Salgsmodning er hjertet af en vellykket overgang. Vi udvikler en detaljeret strategisk plan med fokus på ønsket værdiansættelse, optimering af processer og målrettet markedsføring for at skabe en stærk og attraktiv virksomhed, som gøres klar til salg.

Implementering & overblik

Vi sikrer implementering af salgsmodningen med nøje overvågning og løbende justering. Vores mål er at skabe synlige resultater, der øger din virksomheds salgsværdi og tiltrækker potentielle købere.

Udvalgte artikler

Viden og værktøjer

SALGSMODNING TAGER TID

God forberedelse betaler sig!

Gennem opstart samt køb og salg af virksomheder har jeg som direktør, ejer, bestyrelsesformand og rådgiver været involveret i den langsigtede salgsmodning af en virksomhed.

Jeg har bistået stiftere med generationsskifte indenfor familien og til udefrakommende. Med min finansielle baggrund har jeg teoretisk indsigt og praktisk erfaring med værdiansættelse samt hvilke greb, der kan løfte salgsprisen.

Jeg har arbejdet i bestyrelser i Danmark, Polen og Litauen ligesom jeg siden 2008 har været partner i Asnet Board og har en bestyrelsesuddannelse rettet mod SMV fra Aarhus Universitet

SMV:PRO pakkeløsning

Få tilskud til en rådgiverpakke

Stort set alle virksomheder har områder, der kan optimeres og som vil øge værdien af virksomheden i tilfælde af et salg. Men finder du først optimeringsmulighederne på salgsdagen, så giver det ikke værdi for dig.

Du kan også få hjælp til at etablere en professionel bestyrelse

Du kan ansøge om at få 50% i tilskud

Skal vi mødes?


New Way Consulting - basic logo negativ

Bjørnholms Alle 22
8260 Viby J

+45 91 56 47 00
info@NEWWAY.DK