SALG OG MARKETING

vi hjælper dig med SYNLIGHEDEN

 

Kombiner effektiv salgsstrategi med målrettet marketing for at opnå maksimal markedsindvirkning. Vi hjælper med at integrere dine salgs- og marketingindsatser for at skabe synergier, øget kundetilfredshed og booste indtægterne.

strategiske specialer

Få kunderne ned gennem salgstragten

Effektiviser din vej til succes med en stærk salgstragt. Begynd med en dybdegående forståelse af dine kunder og markedet, som danner grundlag for målrettet branding og øget brandkendskab. Udvikl en gennemtænkt salgsstrategi, der effektivt omsætter indkomne leads til konkrete salg. Få mest muligt ud af de sociale mediers kraft til at udvide din rækkevidde og forstærke dine marketingindsatser.

Afhold en workshop som forener brugen af de mest effektive salgskanaler, skræddersyet til din virksomheds unikke behov.

Hos os får du integrerede løsninger, der sikrer, at hver fase af din salgstragt er optimeret for at tiltrække, engagere og konvertere potentielle kunder til loyale kunder.

Kunde og markedsforståelse

Opnå dyb indsigt i dit marked og kunder for at målrette din strategi og forbedre engagement og konverteringer.

Branding og øget kendskab

Skab en stærk brandidentitet og øg markedskendskabet. Vores strategier fokuserer på at bygge brandloyalitet og synlighed, hvilket fører til forbedret kundeengagement og forretningsvækst.

Salgsstrategi og indkommende leads

Optimer din salgsstrategi for at tiltrække flere kvalificerede leads. Fokusér på kunderejsen og personaliseret engagement for at øge konverteringsraterne. Vores tilgang kombinerer markedsanalyse og kundeindsigt for effektivt at forstærke din pipeline og booste salget.

Optimér brugen af sociale medier

Udnyt sociale mediers fulde potentiale for at øge din virksomheds rækkevidde og engagement. Vi tilbyder strategier for annoncering, indhold, målgruppetilpasning og interaktion, som forstærker dit brand og driver den digital vækst.

Workshops om valg af salgskanaler

Styrk din salgsstrategi med en workshop, der fokuserer på i fællesskab at vælge de mest effektive salgskanaler for din virksomhed.

Processen

Involvering og entusiasme

Hvor GØR vi?

Ved at integrere salgs- og marketing strategier, forbedres lead generering, kundetilfredshed og vækst i salget. Vi fokuserer på at skabe synergier mellem teams, optimere kommunikation og udnytte digitale kanaler for at maksimere din virksomheds potentiale.

Strategiske planlægning

Sammen udvikles en stærk, koordineret strategi for salg og marketing, der øger effektivitet og markedspenetration. Vi hjælper med at harmonisere salgs- og marketingindsatser, bruger kundedata til målrettede kampagner og sikrer ensartet oplevelse af dit brand.

Implementering & overblik

Vi sikrer effektiv implementering af strategien med kontinuerligt overblik og justeringer. Vores fokus er på realiserbarhed og klare resultater, der driver forretningens vækst.

Udvalgte artikler

Viden og værktøjer

Vores mindset

Forstå kunderne og knyt dem til dig!

Når salg og marketing arbejder tæt sammen udnyttes viden og kompetencer bedst. Gennem mange år erfaringer i dette krydsfelt ved jeg, hvor store synergier der kan opstå, hvis alle arbejder sammen og i samme retning.

Marketing er en investering i fremtiden og ikke en omkostning. Nogle bygger læsejl, mens andre bygger vindmøller!

SMV:PRO pakkeløsning

Få tilskud til en rådgiverpakke

Med Rådgiverpakken om strategi og organisationsudvikling får du hjælp til at arbejde med strategi og opstilling af mål baseret på en analyse af din virksomheds ressourcer, markedsforhold og konkurrencesituation.

Du kan ansøge om at få 50% i tilskud

Skal vi mødes?


New Way Consulting - basic logo negativ

Bjørnholms Alle 22
8260 Viby J

+45 91 56 47 00
info@NEWWAY.DK